Du behøver ikke nøjes med en enkelt farve

Vi omfavner hele paletten

VIS MIG DET I KAN TILBYDE
KOM I KONTAKT MED OS

Originalt videoindhold + Performance Marketing = "Hej, hej, konkurrenter!"

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Plutonic Media er et digitalt performance marketing bureau, der giver dig muligheden for at være til stede på ikke bare én kanal, men på flere.


Men selvom vi kan omfavne hele dit digitale marketing setup (og her vil du virkelig opleve resultater, der får dig til at falde ned af stolen) - så vil du samtidig få dit eget team af specialister, som hver især er eksperter inden for hver sit område.SEO

GOOGLE ADS

SOCIAL ADS

FOTO- OG VIDEOPRODUKTION

Vær der for kunderne, når de leder efter dig


Google annoncering og PPC-marketing er generelt en af de nemmeste måder at nå ud til dine kunder på.


Vi har hos Plutonic Media mangeårig erfaring med PPC og Google Ads, hvorfor vi tilbyder seriøs og professionel rådgivning samt hjælp til eksekvering.

Google behandler mere end 40.000 søgninger i sekundet


Det svarer til, at du skal spise 160 chokoladebarer i sekundet.


Hvis vi altså omregner Google søgninger til kalorier.


Vi arbejder med samtlige faktorer inden for SEO i en prioriteret rækkefølge og bruger en datadrevet tilgang til at skabe mærkbare resultater.

En digital bølge, du er nødt til at ride med på


De er over det hele. Kunsten er at nå ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.


Ja, vi taler om sociale medier.


Vi finder dem for dig på det rette sted, det rette tidspunkt og med det rette budskab. Dit annoncebudget er aldrig blevet brugt bedre.

Få dit publikum til at stoppe opDet er en gennemarbejdet visuel identitet, der skaber grobund for din marketingsucces.


Det er det gode koncept og den fede visuelle fremtoning, der øger seertallene og gør, at resten af din marketingstrategi og annoncering rammer pletskud.


Vi hjælper med samtlige facetter inden for videoproduktion, som branding, produktpræsentationer, storytelling og customer cases.

LÆS MERE
LÆS MERE
LÆS MERE
LÆS MERE

Når du synes, det er din tur til at fortælle din historie med dragende, let spiseligt, "okay... wow"-skabende videoer og billeder...

...Så sørger vi for en friskbrygget kaffe.

LAD OS GØRE DET SAMMEN
Image

Dit videoeventyr i fire kapitler

Kapitel 1

Kapitel 2

Kapitel 3

Kapitel 4

Det starter med dit brand.


Dernæst handler det om dine inderste drømme. For dit brand.


Og så fortæller du os om dine vigtigste forretningsmål.

Vi vurderer, om vi er de rette til at løse opgaven.


Vi brainstormer, idégenererer, vi skaber dit sprog.


Vi præsenterer dig for konceptet, målsætningerne og vores tilgang.


Du siger ja.

Vi får tingene til at ske.


Vi er der fra manuskript til post-production, og hvis du er med på settet, så får du (som bonus) et brag af en fest.


Vi sender dig vores udkast, du giver din ærlige feedback, indtil vi når den store "okay... wow"-finale.

Vi sørger for, at det færdige materiale er i synergi med dit eksisterende marketing setup.


Vi analyserer og evaluerer performance, mens du fokuserer på dine andre forretningsmål.

IconIconIconIcon

Du fokuserer på det, du elsker allermest, og vi hjælper dig, hvor vi er allerbedst.


Resultatet er øget kendskabsgrad, omsætning og kundefastholdelse.


Bedre branding.

Flere loyale kunder.

Større forretning.

START MED KAPITEL 1

Hvorfor du skal vælge os

Og ikke alle de andre

Du får en Social Ads-partner, som har specialiseret sig i faget, og som nørder det hver eneste dag, sammen med sine 6 andre co-nørder i vores Social Ads team.


Du kan stole på vores ekspertviden, så du kan fokusere på din egen ekspertviden.

Du får en specialiseret partner

Då får et dedikeret team, som var det dit eget

Du får ikke bare en partner, men et dedikeret team, der brænder lige så meget for strategien, som du selv gør.


Vælger du os på flere ydelser, omfavner vi hele dit marketingsetup og skaber en synergi mellem de forskellige kanaler.


Som et team.

Då får dialog, sparring og inddragelse

Din succes er vores succes, og det vil vi bevise for dig hver eneste måned.


Tillidsfulde relationer starter med effektiv kommunikation, hvorfor løbende dialog og afrapportering er et af de områder, vi lægger allermest fokus på.


Gennemsigtighed er ikke et tomt ord hos os - det er vejen til et frugtbart og langvarigt samarbejde.

Et video bureau kan lave forskellige typer af en videoproduktion

Er du nået til den konklusion, at det er blevet din tur til at fortælle din historie med dragende og trafikstoppende video og billeder? Så er det det rigtige video bureau, du er kommet til.


Som video bureau hjælper vi vores kunder med samtlige facetter inden for videoproduktion. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Branding gennem videoproduktion

Giv indtryk og bliv anerkendt af dine kunder gennem brandingvideoer.


Med en brandingvideo kommunikeres din virksomheds værdier med jeres ”tone of voice”. Der vil derfor være fokus på den stemning og det budskab, der er omkring og i virksomheden. Det er altafgørende, at videoen afspejler din virksomhed på den helt korrekte måde.


Som video bureau handler det derfor for os om, at indfange den daglige stemning på arbejdspladsen, både professionelt og til sociale arrangementer.


Det hele handler om detaljerne i din videoproduktion.


Vi, som video bureau, kan hjælpe med din videoproduktion helt fra projektets spæde start.


Først og fremmest skal du kende til videoens overordnede formål. Hvis du kan svare på spørgsmålet, ”hvorfor laver vi den her video?”, så er der langt større sandsynlighed for, at din målgruppe også forstår, hvor du vil hen.


Hernæst skal din videoproduktion kende til sin modtager. Hvem skal videoen henvende sig til?

Er det potentielle kunder, jobsøgende eller noget helt tredje? Brandingvideoen og budskabet skal stemme overens med, hvem modtageren af den er.


Til sidst skal brandingvideoen handle om det, I er dygtigst til. Der skal ikke kunne være nogen tvivl om, hvad virksomhedens kernekompetencer er.


Som video bureau har vi mulighed for at gøre opgaven lidt mere spiselig for jer. Vi har erfaring med netop at skabe den røde tråd mellem den visuelle fremtoning og kommunikationen.

Produktpræsentation lavet af dit video bureau

Din videoproduktion kan også handle om dine produkter. En sådan video har flere fordele, bl.a. at du har muligheden for at forklare om produktets værdier på en måde, som dine kunder forstår.


Som video bureau har vi erfaring med, at din målgruppe vil være langt mere tilbøjelig til at se en video om dit produkt, frem for at læse en lang tekst, der fortæller det samme.


En produktvideo kan handle om flere ting, og være udformet på mange forskellige måder. Du kan bruge videoen til at overbevise dine potentielle kunder om et endeligt køb ved at besvare nogle af deres spørgsmål, hvad end de søger efter en guide til at bruge produktet, har brug for at kende til størrelsen, eller bare vil se produktet mere detaljeret. Jo mere tryg kunden føler sig omkring dit produkt, des større sandsynlighed er der for, at de vælger dig frem for dine konkurrenter.


Som video bureau har vi erfaring med at udforme netop produktpræsentationer. Gennem sparring kommer vi med et bud på, hvordan videoen skal udformes, for at præsentere dine produkter på den måde de fortjener.

Storytelling i en videoproduktion

Storytelling handler helt enkelt om at fortælle en god historie. Grunden til at netop dette virker så godt i en videoproduktion er, at mennesket i al evighed husker ting bedre, som er blevet fortalt gennem en god historie. Når kundernes følelser sættes i spil sammen med en god beretning, er der langt større sandsynlighed for, at budskabet brænder sig fast.


Og den gode historie (aka storytelling), er det, du skal bruge, hvis du vil tage din markedsføring til nye højder. Og det er her, vi som video bureau kommer ind i billedet.


Gennem en struktureret indsats i samarbejde med dig, vil du få en videoproduktion, der gennem brugen af følelser og jeres værdisæt, vil have fokus på at få solgt jeres kerneværdier og ydelser på den helt rigtige måde, til den helt rigtige målgruppe.

Som video bureau har vi erfaring med costumer cases

Vi mennesker agerer, som alle andre mennesker gør det. Vi er flokdyr. Det betyder også, at vi inden (specielt de større) køb, søger meget information om et produkt eller en service, før vi er villige til at svinge dankortet.


Du skal derfor om vise dine succeser til omverdenen gennem videoproduktioner, som fungerer som social proof og costumer cases.


Helt enkelt handler det altså om at vise, hvordan netop dit produkt eller service har hjulpet kunden med at løse sit problem.


Man kan derfor lidt tale om en video, der minder om en god film. Situationen introduceres, herefter vises problemet, for at det derefter forklares, hvordan netop dit produkt løste problemet. Til sidst sluttes den af med en glad og tilfreds kunde, der nu forklarer, hvordan han/hun ikke længere har et problem.


Som video bureau hjælper vi dig med at kreere en videoproduktion, der viser, hvorfor netop DU er bedre end dine konkurrenter til at løse dine kunders problemer.

Hvad koster en videoproduktion?

Hvad koster en videoproduktion egentlig? Du har sikkert både prøvet at Google dig frem til svaret og spurgt din omgangskreds, om de kan gøre dig klogere, uden måske at komme frem til et helt brugbart svar?


For et video bureau er der også flere ting, der spiller ind i prisen af en videoproduktion.

Prisen afhænger af ydelsen vi skal levere som video bureau

Det er svært at komme med en fast pris, når man skal besvare spørgsmålet ”hvad koster en videoproduktion?”. Det afhænger nemlig alt sammen af, hvor meget du ønsker for pengene.


Modsat mange af vores konkurrenter, har vi som video bureau dog prøvet af gøre det lidt mere gennemsigtigt, og derfor lavet en prisliste på de contentpakker vi udbyder.


Hvilken pakke der så lige passer til dig og din virksomhed - ja det afhænger jo meget af din case.

Parametre der kan påvirke din videoproduktionn

Hvilken contentpakke du skal vælge, kan måske virke uoverskuelig, når du skal i gang med en videoproduktion. Som video bureau tager vi gerne en kop dialogkaffe med dig ganske gratis, for at finde frem til den helt rette løsning for dig.


Hvis du alligevel gerne vil have en ide om, hvilken pakke du måske skal vælge, kommer her et par parametre, der kan spille ind på dit valg.Hvor stort er omfanget af jeres videoproduktion? – Skal du kun have lavet en enkelt video eller måske flere? Skal det være en lille kort videoproduktion på 30 sekunder, eller skal den være noget længere?


Hvor detaljeret skal din videoproduktion være? – Ønsker du kun videoer, der indeholder basisydelserne, eller ønsker du nogen der sparker lidt mere r*v, og som derfor har lidt flere features, og kræver lidt mere redigeringstid?

Uanset hvad der er tilfældet, er du både velkommen til at downloade vores content prisliste her, eller kontakte os, som dit video bureau, for en nærmere dialog om netop din case.

info@plutonic.dk

Tel: +45 81 82 64 60

Vesterbrogade 24, 4 th, 1620 København V

@All rights reserved

Facebook icone Instagram icone Linkedin icone Youtube icone Tiktok icone